Vainu

Presson toimitti Vainun tarpeeseen vastaavat laitteet kätevästi paketissa, johon kuuluu myös huoltosopimus.

Lue lisää

Lidl

Lidl Suomi Ky:lle valmistui uusi pääkonttori keväällä 2017 Espoon Niittykumpuun.

Lue lisää

Handelsbanken

Keväällä 2017 Presson sai olla toteuttamassa Handelsbankenin pääkonttorin uusiin tiloihin 30 neuvottelutilaa.

Lue lisää

Pelastusarmeija

Presson yhdessä Adi kalusteen kanssa tarjosi auttavan kätensä, kun Pelastusarmeijan neuvottelutilaa Helsingissä uudistettiin.

Lue lisää

Paulig Kulma

Paulig Kulmassa keskeinen asia on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Samalla tavalla, ilolla ja intohimolla, Presson suhtautuu neuvottelutiloihin ja ihmisten kohtaamisiin.

Lue lisää

Kuntarahoitus

Kuntarahoituksen neuvottelutiloja on uusittu ja päivitetty vaiheittain vuosien 2015-2017 aikana. Lähtökohtana oli neuvottelutilojen käytön helppous, toimintavarmuus ja yhtenäinen käytettävyys.

Lue lisää

Moomin Characters

Alkukesästä 2016 Presson Oy sai olla mukana toteuttamassa Moomin Characters Oy Ltd:n uusia kokous- ja edustustiloja, jotka sisältävät myös Moomin.com-työntekijöiden uudet työtilat.

Lue lisää

Helen sähköverkko Oy

Helen sähköverkko tykästyi Pressonin tapaan toteuttaa projekteja sekä siihen, että Presson tarjoaa toteutuksen avaimet käteen -periaatteella. "Olemme erittäin tyytyväisiä Pressonin toimintaan sekä asennusjälkeen", toteaa Jari Martikainen Helen Sähköverkko Oy:stä.

Lue lisää

Ravintola Bronda

Presson oli toteuttamassa tätä upeaa ravintolaa äänentoiston, kuvan ja ohjauksen osalta. Näitä upeita toteutuksia kannattaa käydä ihastelemassa todella maukkaan ja suussa sulavan ruuan ja juoman merkeissä Ravintola Brondassa.

Lue lisää

Paulig

Alkujaan toimitalohankkeen kokonaisuuteen kuului noin 20 hyvin erilaista AV-, kokous- ja esitystilaa, mutta sittemmin tilojen määrä on lisääntynyt reiluun kolmeenkymmeneen. Vuonna 2012-2013 tehtiin päivityskierros, jolloin uusittiin kaikkien kokoustilojen esitysratkaisut ja aulan videoseinä ajanmukaisiksi.

Lue lisää

DNA Talo

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda kustannustehokkaat, tyylikkäät sekä helppokäyttöiset ja myös tulevaisuudessakin toimivat neuvottelutilat. Pitkän ideointijakson seurauksena DNA:lle syntyi kokoustilojen VAKIO, jota on voitu monistaa useilla DNA:n toimipaikoilla aina Helsingistä Ouluun.

Lue lisää

Valio

Valion pääkonttorissa olivat riesana aina sotkussa olevat neuvottelutilojen johdot.

Lue lisää

Lindström Invest

"Mielestäni parhaita kokemuksia on viedä joku uusi ihminen neukkariin ja katsoa, kuinka hän ottaa tietokoneensa esille kytkeäkseen sen laitteeseen, katselee ympärilleen ja toteaa, että täällähän ei ole esitystekniikkaa. Silloin voi itse vaivihkaa painaa nappulaa. Siitähän saa pienen joken." - Toimitusjohtaja Jouni Puhakka

Lue lisää

Olemme myös toimittaneet kaupungille, kunnille ja valtiolle kalusteita kumppaneidemme kautta.