Project Description

Ravintola Bronda

Presson toteutti Ravintola Brondan kokoustilat äänentoiston, kuvan ja ohjauksen osalta. Näitä toteutuksia kannattaa käydä ihastelemassa maukkaan ja suussa sulavan ruuan sekä juoman merkeissä Eteläesplanadi 20 Helsingissä.

Helsingin ravintola-alan superkaksikon Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, on tuonut uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on ollut viime vuosien kiinnostavin avaus Helsingissä.

Presson oli mukana toteuttamassa tämän upean ravintolan äänentoiston, kuvan ja ohjauksen osalta. Heti alussa oli selvää, että lopputuloksen pitää noudattaa Brondan tyylikästä ja laadukasta ilmettä. Suunnittelu aloitettiin kesällä 2013 ja varsinainen toteutus (asennukset ja säädöt) tehtiin 2014 kevättalvella. ”Toteutuksen onnistumisesta, viimeistelystä ja käytettävyydestä voikin olla erittäin ylpeä” , toteaa projektia Pressonilla vetänyt Rami Ruotsala.

Ravintolasta löytyy neljä erillistä kabinettia, jotka voidaan jakaa itsenäisiksi tiloiksi tai pitää avattuna yhtenä suurena tilana. Kabinetit ovat asiakkaiden vuokrattavissa esim. liikelounaisiin ja koulutuksiin. Varustelu kabineteissa on moderni niin kuvan, ohjauksen kuin äänentoistonkin osalta. Kabineteissa on Pressonin Cabin55-näyttökalusteet integroituna asiakkaan valmistuttamiin kalusteisiin, joissa on mm. marmorista valmistetut pöytäkannet. Suuret 55” näytöt nousevat huomaamattomasti esiin tarvittaessa.

Äänen, kuvan ja ohjauksen ytimenä toimii Crestronin ohjausprosessori, jolla ohjataan kaikkea AV-tekniikkaa sekä knx-väylän kautta valaistusta. Henkilökunta hallitsee kokonaisuutta iPadilla. Jokaista kabinettia voidaan ohjata myös painikkeellisilla ohjauspaneeleilla, joita myös asiakkaat voivat itse käyttää.

Ravintolan äänentoisto on toteutettu kokonaan Genelec-aktiivikaiuttimilla, joita ravintolassa on n. 40 kpl. Jotta huippukaiuttimista saadaan vaativissa olosuhteissa huippusoundi esille, on äänentoiston jakamista ja säätämistä varten valittu alansa parhaat Symetrix Radius DSP – mikserit.

Näitä upeita toteutuksia kannattaa käydä ihastelemassa todella maukkaan ja suussa sulavan ruuan ja juoman merkeissä Ravintola Brondassa, Eteläesplanadi 20 Helsinki.

Takaisin
Takaisin