Project Description

Pelastusarmeija

Presson tarjosi auttavan kätensä, kun Pelastusarmeijan neuvottelutila Helsingissä uudistettiin.

Pelastusarmeija on toiminut Suomessa 127 vuoden ajan auttaen ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Vuonna 1895 slummin keskelle rakennettu Päämaja Uudenmaankadulla toimii edelleen. Kansainvälinen Pelastusarmeija toimii 128 maassa ja 175 eri kielellä. Alusta alkaen kristillisen ja protestanttisen liikkeen toimintaan on kuulunut vahvasti yhteiskunnan vähävaraisten ja syrjäytyneiden auttaminen.

Yrityksillä ja yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus olla mukana auttamassa. Pelastusarmeija tarjoaa useita mahdollisuuksia toteuttaa yhteiskuntavastuuta.

”Yhteistyö Pressonin kanssa toimi loistavasti. Meistä tämä on aivan upeaa.”

Kiittelee Joona Junkkari.

Nähtyään vaikuttavia kalusteratkaisuja Pelastusarmeijan yhteistyökumppanin luona, Junkkari otti yhteyttä Pressoniin. Junkkari kertoi toimitusjohtaja Hannu Iljannolle suoraan järjestön tarpeista neuvottelutilojen osalta:

“Aluksi Hannun kanssa selviteltiin mikä kaikki olisi mahdollista ja kun projekti eteni, niin lahjoitusten määrä lisääntyi. Positiivinen yllätys vaan kasvoi kasvamistaan. Olemme kiitollisia tästä lahjoituksesta. Meistä tämä on aivan upeaa. Me laitamme kaiken rahan köyhille, joten omat tarpeet jäävät toissijaisiksi. Tästä syystä yritysten tuki onkin tärkeää.”

Joona Junkkari tähdentää.

“Mielestämme Pelastusarmeija tekee arvokasta työtä, joten halusimme olla mukana tukemassa ja tekemässä hyvää Suomelle. Lahjoitimme heille neuvotteluhuoneeseen Presson Interface -pöytäkaivon ja Presson Cabin näyttökalusteen 46″ näytöllä. Neuvotteluhuoneen pöytä tuli lahjoituksena Adi Kalusteelta. Lahjoitimme myös Presson CoffeeTablen, jonka mukana tuli 46″ näyttö, sohva sekä nojatuoli.”

Hannu Iljanto Presson CEO

“Yhteistyö Pressonin kanssa toimi loistavasti. Ihana vastaanotto ja hyvä asenne. Työmiehet olivat ammattitaitoisia ja tekivät työn loppuun siististi. Meiltä kysyttiin mielipidettä ja meidän tarpeet huomioitiin lopputuloksessa. Eli ei tehty vaan jotain sinne päin. Sitten testailtiin yhdessä, että kaikki toimii ja että osaamme käyttää laitteita.”

“Muutaman palaverin olemme jo pitäneet ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Näytöissä on huippu kuvanlaatu ja se on selkeä. Esitämme paljon presentaatioita palavereissa ja nyt kaikki pöydänääressä näkevät esityksen eikä tarvitse tihrustaa pieneltä näytöltä. Hirveen helppoa, kun voi minkä tahansa läppärin kiinnittää tuohon pöytäkaivoon ja kuva näkyy. Ja tuo Cabin on oikea WAU-efekti! Se toimii käden käänteessä mikä on huippua.”

Joona Junkkari kiittelee.

Takaisin
Takaisin