Project Description

Paulig Kulma

Paulig Kulmassa keskeinen asia on kahvi ja kohtaamiset, joihon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Presson suhtautuu samalla tavalla neuvottelutiloihin ja ihmisten kohtaamisiin.

Keskellä Helsinkiä, Aleksanterinkadun varresta, Kluuvin kauppakeskuksesta löytyy Kahvitalo Paulig Kulma. Paulig Kulmassa keskiössä on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Samalla tavalla, ilolla ja intohimolla Presson suhtautuu neuvottelutiloihin ja ihmisten kohtaamisiin.

Ensimmäisessä kerroksessa on infojärjestelmä, jossa digitaalinen viestintä on osa sisustusta. Järjestelmä, näytöt ja infoplayerit ovat Pressonin käsialaa. Näytöt istutettiin tyylikkäästi sopimaan kahvilan viihtyisään tunnelmaan.

Kahvilan toisesta kerroksessa löytyy lisää tilaa kahvitteluhetkiin sekä Pressonin kalustama kokoustila ja Barista-instituutti, joka varustettiin ohjattavalla PTZ-kameralla. Pauligin Barista-instituutissa järjestetään kahvikursseja, ja PTZ-kameralla kuvaa voidaan streamata infojärjestelmän näytöille. Kursseilla pääsee tutustumaan kahvin matkaan pavusta kuppiin, oppii oikeat kahvinvalmistustavat, saa ajatuksia ja ideoita sekä kuulee kahvimaailman ajankohtaisia asioita.

Takaisin
Takaisin