Project Description

Helen Sähköverkko Oy

Helen sähköverkko tykästyi Pressonin tapaan toteuttaa projekteja.

“Olemme erittäin tyytyväisiä Pressonin toimintaan sekä asennusjälkeen”

– Jari Martikainen, Helen Sähköverkko Oy:stä.

Pressonin ja Helen Sähköverkko Oy:n yhteistyöprojekti lähti liikkeelle vuoden 2014 lopulla, kun Jari Martikainen otti yhteyttä Pressonin ja kertoi yhtiön uuteen toimitilaan liittyvästä AV-toiminnallisuuden tarjouskilpailusta.

Presson teki tarjouksensa toteutustavoista, joita matkan varrella muokattiin. Keväällä 2015 Helen ilmoitti valitsevansa yhteistyöpartnerikseen Pressonin. Helen tykästyi Pressonin tapaan toteuttaa projekteja ja tarjoamaamme avaimet käteen -toteutukseen. Tähän kuului AV-suunnittelu, toteutus, ylläpito ja huoltopalvelu laitteiden elinkaaren ajaksi.

Helenin jokaiseen neuvottelutilaan asennettiin EVOKO Room Manager -ovensuunäyttö. Tilojen näyttölaitteina toimivat Samsung-ammattinäytöt ja Panasonicin LED-projektorit projektoritiloissa. Valvomoympäristö rakennettiin kymmenellä 65” näytöillä, jotka ovat käytössä 24/7, sekä Crestronin kuvamuuntimilla ja lähettimillä.

Asennusaikataulut oli sovittu hyvissä ajoin ja asennukset hoidettiin niin, että asiakkaan muuttaessa uusiin tiloihin, oli Pressonin puolelta kaikki valmiina ja toiminnassa.

Takaisin
Takaisin