PALVELUT

Presson-kokonaisuudet

Presson kalusteilla helpotat AV-projektin valintojen tekemistä ja kokoustilaympäristöjen hahmottamista. Voit valita sopivalta tuntuvia kalusteita esimerkiksi tilan koon ja käyttötarkoituksen perusteella – Me Pressonilla autamme siitä eteenpäin kertomalla mitä muuta tarvitset, että kokonaisuus saadaan valmiiksi.

Tuotekatalogiin

AV-Suunnittelu

Tärkeintä on, että asiakkaana tiedät jo aluksi, miltä lopputulos tulee näyttämään. Prosessi on yksinkertainen ja helppo: saat tarjouksen sekä valitsemasi ratkaisut selkokielellä. Mikäli jokin on epäselvää, me opastamme ja autamme, eikä sinun tarvitse epäillä millaiset tilat olet saamassa.

Pyydä tarjous

AV-Toteutukset

Tarjoamme kaikki toteutukset avaimet käteen -periaatteella ja takaamme työn laadun täysin. Toimitukseen kuuluvat laitteiden asennukset, säädöt ja viimeistely, kaikki Pressonin tekeminä. Asennukset tehdään aina loppuun saakka – lähtiessämme tilat ovat käyttövalmiina ja priimakunnossa.

Referenssejä

Toimitilahankkeet

Valitessasi Pressonin, et tarvitse muita toimijoita. Toimimme AV-projektijohtajana toimitilahankkeen alusta loppuun: suunnittelemme ja toteutamme projektin sekä vastaamme lopputuloksesta ja sen toimivuudesta. Valitsemalla Pressonin saat helppouden vakiona.

Kysy lisää

Huolto ja ylläpito

Älä huolehdi tilojen toimivuudesta, teemme sen puolestasi! Saat kaikkien toimitusten yhteydessä myös tarjouksen huollosta ja ylläpidosta. Neukkareista pidetään huolta ja huollot tehdään suunnitelmallisesti. Tilat ovat hoidossa, kulut ovat kohtuullisia ja ennakoituja sekä viestintä välillämme on ajantasaista.

Ota yhteyttä

Valitsemamme tuotemerkit

Toimivuuden ja tilojen käytettävyyden yhtenäistämisen varmistamiseksi olemme valinneet vain parhaiksi todetut tuotemerkit. Vahva osaamisemme ja pitkään jatkunut yhteistyö valitsemiemme merkkien kanssa takaavat toimivat sekä laadukkaat AV-kokonaisuudet toimitiloihisi.