MEISTÄ

PRESSON

Neukkareita täysin erilaisella, kokonaisvaltaisella tavalla.

Tarjoamme helpompaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua neuvottelutilojen AV-suunnitteluun ja toteutuksiin, jotain mitä ei aikaisemmin ole nähty. Toimivia ja muokkautuvia tiloja, laadukkaita AV-kalusteita sekä perusteellista, asiakaslähtöistä palvelua projektien alusta loppuun ja niiden päätyttyäkin.

Pressonin perustajat, Hannu ja Rami, työskennellessään AV-alan ammattilaisina huomasivat, ettei yritysten AV- ja toimitilaprojekteja viety läpi miten pitäisi. Niihin osallistui monta toimijaa ja päätöksenteko sekä projektien eteneminen oli usein hidasta. Hitauden ja hankaluuden lisäksi käytettiin vaikeakäyttöisiä ratkaisuja ja tekniikkaa, joka ei aina toiminut. Turhautumiset saivat miehet kyseenalaistamaan tavan tehdä projekteja.

Pressonin kanssa toimiessa et tarvitse muita toimijoita ja pidämme huolta, että tilasi toimivat ja palvelevat tarkoitustaan kuten pitääkin. Käytämme vain vuosien saatossa toimiviksi todettuja erittäin laadukkaita tuotteita. Lyömätön palvelu ja tyylikkäät Presson-kalusteet yhdessä laadukkaiden sekä varmatoimisten AV-tuotteiden kanssa tarjoavat uusia neukkareita tarvitsevalle kaiken – helposti.

Tätä on Presson.

Avaimet käteen

”Kaikki projektit lähtevät keskittymällä erityisesti asiakkaan tarpeeseen ja viimeistelyyn. Teemme kaiken aina viimeisen päälle kunnolla alusta loppuun saakka, eikä asennuksia jätetä koskaan puolitiehen. Kiinnitämme huomiota pieniin yksityiskohtiin, millaisia listoja tai kaapeleita käytetään, ja tilat imuroidaan aina asennusten jälkeen. On kunnia-asia, että tilasta poistuttaessa kokonaisuus on viimeistelty ja täysin käyttövalmis – vaati se sitten mitä vain.” – Rami.