KALUSTEET

Esitys­kalusteet

Vaivatonta kuvan jakamista suoraan pöydästä.

Näyttö­kalusteet

Näytöt pois näkyvistä tai pois tilasta tarvittaessa.

Pöytä­kalusteet

Liitännät ja sähköt suoraan pöytään.

Lataus­pisteet

Tarjoa latausmahdollisuus.

AV-kalusteet

Teknologia pois näkyvistä tarvittaessa.

Katalogi

Siirry katalogiin.

Esityskalusteet

Pressonin innovatiiviset esityskalusteet on suunniteltu viimeistelemään tilat tai pöydät siten, että liitäntäkaapelit ja sähköpisteet ovat käden ulottuvilla helposti ja käytön jälkeen paikoillaan siististi. Kalusteet ovat joko kiinteästi asennettavia tai liikuteltavia.

Näyttökalusteet

Näyttökalusteilla viimeistelet näyttötekniikan asennuksen tilaan. Näyttö sijoitetaan kokoustiloissa esityssuuntaan paikalle, johon katse kiinnittyy ja näytön näyttävä integroiminen kalusteisiin tekee aina vaikutuksen. Suunnittelussa on erityisesti huomioitu kaapeloinnin viimeistely ja kokoustilojen yhtenäinen konseptointi, vaikka tilojen ulkoinen viimeistely poikkeaisi keskenään.

Pöytäkalusteet

Tyylikkäisiin pöytäkalusteisiin kuuluu ainutlaatuinen Presson Interface –pöytäkaivo, jolloin kaikki kokoustilan olennaiset liitäntäkaapelit ja sähköpistokkeet ovat käden ulottuvilla. Pöytäkalusteet on suunniteltu monimuotoisiin kokoustiloihin, rennompiin kohtaamistiloihin tai muunneltaviin tiloihin ja avokonttoreihin. Useat pöytäkalusteet toimivat hyvin parina Pressonin näyttökalusteiden kanssa.

Latauspisteet

Presson latauspisteet palvelevat konttorin, asiakaspalvelun tai aulan lataustarvetta. Kalusteet on suunniteltu tiloihin, joissa käyttäjille halutaan tarjota mahdollisuus ladata laitteitaan ilman omia latauskaapeleita. Usein latauspiste nähdään huomaavaisuutena, kun mobiililaitteiden akut eivät jaksa mukana koko päivää. Helppoa, tehokasta ja kaikkien ulottuvilla!

AV-kalusteet

AV-kaluste piilottaa tekniikan näkyvistä esimerkiksi julkisissa tiloissa tai kokoustiloissa silloin, kun tekniikan ei haluta näkyvän. Kaluste sulautuu huomaamattomasti tilan sisustustyyliin ja Presson ratkaisujen ansiosta kiinteät asennukset ja telineiden kiinnitykset eivät enää ole ongelma.