Helppokäyttöistä neukkaritekniikkaa

Tapaamiset asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa ovat nykypäivän heimonuotioita. Niissä heimopäälliköt ja kylän asukkaat kokoontuvat keskustelemaan tärkeistä asioista. Heimonuotioiden tapaan myös neukkareille ja kokoustiloille on ominaista keskeinen ja näyttävä sijainti. Lisäksi tilojen täytyy olla edustavia sekä tarjota ne ominaisuudet, jotka niiltä vaaditaan.

Vähintään yhtä tärkeä elementti viihtyvyyden ja siisteyden lisäksi on tilojen käytettävyys sekä eri tilojen käytettävyyden yhdenmukaisuus. Välijohdosta ylöspäin tapaamisten tehokkuus korostuu, koska tapaamisissa vietetään pahimmillaan pari työpäivää viikosta. Tehokkuus lisääntyy valmistautumisen lisäksi tilojen helppokäyttöisyydellä, kun käyttäjien ei tarvitse ihmetellä, miten tilat toimivat.

Integroimalla tekniikka kalusteisiin saadaan tyylikäs ja edustava lopputulos, jossa tekniikka saadaan pois näkyvistä tai esille vain nappia painamalla. Samalla käytettävyyteen sekä sen yhtenäisyyteen panostamalla, säästetään huomattavasti työaikaa ja vältytään turhautumisilta. Pressonin tekemien neuvottelutilojen tekniikkaa osaa käyttää niin Pirjo 60v. kuin Leevi 8v. Tiloja ohjataan yhdellä paneelilla ja johdot voidaan tuoda suoraan pöytään.

“No nää laitteethan nyt toimii vähän miten toimii, vai mitä?”

Kuinka monta kertaa on tapahtunut skenaario, jossa joudutaan manaamaan kuvan puuttumista tai sitä, kun asiakas haluaisi liittää Macinsa näyttöön, mutta oikeaa kaapelia ei ole olemassa? Aivan liian usein. Tilanne ei johdu siitä, mikä tietokone tekniikkaan pitäisi yhdistää, vaan tilan valmiuksien puutteesta, eikä sellaiseen ole aikaa.

Neuvottelutilat voivat olla paikkoja turhautumiselle ja selittelyille tai tarjota mahdollisuuden onnistua. Kun päätöksiä pitää tehdä tai vakuuttaa asiakas, tilojen täytyy toimia ja käyttäjän täytyy hallita tilan tekniikka. Pressonin ratkaisuilla jokainen osaa käyttää tekniikkaa ja jokainen käyttäjä saa mahdollisuuden onnistua.

Kiinnostuitko neuvottelutilojen mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä nettisivun lomakkeella tai soittamalla tai tilaa ilmainen AV-kartoitus.