eng lippu fi

Menu

Paulig

Presson Oy vastasi Vuosaareen valmistuneen Oy Gustav Paulig Ab:n uuden Paahtimon lopullisesta AV-suunnittelusta ja toteutuksesta 2008-2009.

Toimitalon AV-ympäristö uusittiin ja ajanmukaistettiin 2012-2013.

Paulig aula4Alkujaan toimitalohankeen kokonaisuuteen kuului noin 20 hyvin erilaista AV-, kokous- ja esitystilaa, mutta sittemmin tilojen määrä on lisääntynyt reiluun kolmeenkymmeneen.

Pauligin aulassa on asennettuna 10 m leveä videoseinä, joka on toteutettu 55” ohutreunaisilla näytöillä. Lopputuloksena syntyi näyttävä ja viimeistelty kokonaisuus joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

Paahtimon koulutuskeittiössä, Paulig Instituutissa, on käytössä AV-järjestelmä joka sisältää neljä PTZ-kameraa, projektorin, mikrofoni- ja äänentoistoratkaisun sekä kaksi apunäyttöä kouluttajien työtä helpottamaan sekä tallentamista varten. Tallentaminen on toteutettu Crestronin HD-Capture Pro –laitteistolla. Tekniikan ohjaukseen paikallisesti on kaksi langatonta touch-paneelia ja lisäksi varmuuden vuoksi kaapelin päässä oleva painikkeellinen ohjauspaneeli.

Auditoriotilassa esityspintana on 8 m leveä valkokangas, johon projisoituna kolmella projektorilla tuotetaan yksi yhtenäinen kuva. Projektorit on asennettu hissimekanismilla varustettuihin telineisiin.


Pauligin museoon rakennettiin kokonaisuutta tukeva AV-järjestelmä. Kuuden projektorin järjestelmässä on eri esitysten luona kohdennettu paikallinen äänentoisto.


Koko Pauligin AV-järjestelmä on ohjattavissa etähallittavalla AV-reitittimellä ja ajastettavalla AV-ylläpitojärjestelmällä.


Kaikki kokoustilat on varusteltu Presson Interface -pöytäkaivoilla. Mukana on kiinteästi pöytään asennettavia ja liikuteltavia malleja, joiden keskeinen tarkoitus on tehdä neuvottelutiloista tyylikkäitä ja käyttäjäystävällisiä. Johdot ja erilaiset kaukosäätimet haluttiin pois pöydiltä ja lattioilta keskittämällä esitys- ja liitäntäkaapelit sekä ohjauspaneelit pöytäluukkujen alle pöytäkaivoihin. Muutos otettiin vastaan erittäin positiivisena.

Vuonna 2012-2013 tehtiin päivityskierros, jolloin uusittiin kaikkien kokoustilojen esitysratkaisut ja aulan videoseinä ajanmukaisiksi. Ainoa kokonaisuus, joka on säilynyt toiminnaltaan alkuperäisenä, on Pauligin museo.