eng lippu fi

Menu

Presson Coffee Table Round

CoffeeRound
» Lataa koko kaluste-esite

» Lataa pöytäkalusteet-esite

 

Presson Coffee Table -kaluste lisää pisteen i:n päälle rennoissa kohtaamistiloissa

Presson Coffee Table on suunniteltu nopeasti yleistyviin rennompiin kohtaamistiloihin, joissa halutaan pitää tilan yleistunnelma leppoisana. Se sisältää kaikki kokoustilan olennaiset liitäntäpisteet ja auttaa tuomaan kokoustilan varustelun lähelle käyttäjää myös silloin, kun istutaan sohvalla.

Sohvapöytä pitää sisällään Presson Interface -pöytäkaivon, pöydän jalan sekä kansilevyn luukuilla. Kalusteen jalkaan voidaan sijoittaa vaikkapa tilan verkkokytkin, AV-valitsin ja digiboxi johtoineen piiloon katseilta.

Kaluste on vakiona matala ja mitoitettu sopivaksi sohvien ja nojatuolien kanssa. Kalusteessa on sokkelissa 15 mm jalat, jolloin kaapeloinnin voi tehdä sokkelin alareunasta siististi, jos lattiarasiaa ei ole käytettävissä tai jos kalustetta ei voi sijoittaa sen päälle. Kalustetta voi kustomoida asiakkaan toiveiden mukaan suuremmaksi jolloin korkeus enintään 720 mm ja kannen leveys 1600 mm.

CoffeTable Roundissa keskijalka ja kansilieriö ovat muodoltaan pyöreät. Malliin voi lisävarusteena asentaa pyörät, jolloin pöytäkalusteesta tulee helposti liikuteltava.
 

Rentoihin kohtaamistiloihin, joissa yleistunnelma halutaan pitää leppoisana. Sopii auloihin, kahvihuoneisiin, pieniin neuvottelutiloihin.

 

Materiaali ja viimeistely MDF, alumiini
väri valkoinen
Kannen halkaisija (mm) 600-1100
Korkeus (mm) 500
Syvyys (mm) 550 (pöydän jalka)
Kannen paksuus (mm) 30
Luukun koko (mm) 440x180
Paino (kg) 30-45
Liitäntäkaapelit kpl 2-6
Sähköpistoke kpl 4-6
Lisävarusteena pyörät
(lisäävät korkeutta mm)

30
Hinta alk. 1 890 € alv 0%


coffee kaapelit

 

 

Tallenna

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item