eng lippu fi

Menu

Presson Battery

 

Battery» Lataa koko kaluste-esite

» Lataa pöytäkalusteet-esite

 

Presson Battery-lataustynnyri on kätevä paikka koko konttorin lataustarpeisiin

Presson Battery on kätevä älypuhelimien ja tablettien lataustynnyri kaikkiin paikkoihin, joissa halutaan tarjota käyttäjille mahdollisuus ladata laitteitaan ilman omaa latauskaapelia.


Battery pitää sisällään kaikki yleisimmät puhelimien ja tablettien latauskaapelit valmiiksi integroituna kalusteen sisälle. Kaapelien toimintaperiaate on tuttu Presson Interface -pöytäkaivoista eli kaapelit ovat helposti käytettävissä ja ne palautuvat käytön jälkeen takaisin omille paikoilleen vastapainomekanismin avulla. Lisäksi kaluste sisältää pistorasiat esim. kannettavien tietokoneiden latureiden kytkentää varten.

Batterya on kahta mallia, liikuteltava sekä kiinteästi sijoitettava. Kalusteeseen on mahdollista saada asiakkaan toiveiden mukaiset teippaukset.

*Teippaus suositellaan tehtäväksi kahdella tarralla. Yhden tarran maksimikoko on K800 x L990 mm. Teippauskustannukset vaihtelevat käytetyn tekniikan ja teippauksen koon mukaan, jolloin hinta lisätään loppusummaan.

Älypuhelimien ja tablettien latauspiste, jossa käyttäjä saa mahdollisuuden ladata laitteitaan ilman omaa latauskaapelia.
Sopii esim. aulaan tai messuille.

 

Viimeistely Valkoinen maalattu
Halkaisija (mm) 600
Korkeus (mm) 900
Paino (kg) 58
Liitäntäkaapelit kpl 6
Sähköpistoke kpl 4
Lisävarusteena pyörät
(lisäävät korkeutta mm)

100
Hinta alk. 2 390 € alv 0%

*Lisäominaisuutena tarroitus:
Yhden tarran maksimikoko (mm)


K880xL930

 

 

lataus kaapelit

 

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item