eng lippu fi

Menu

Audio-kalusteet

Presson AudioCabin -kaluste hissimekanismilla piilottaa tekniikan näkyvistä

Presson Audio-kaluste piilottaa kaiuttimen näkyvistä esimerkiksi julkisista aulatiloista tai kokoustiloista silloin kun ei haluta, että tekniikka on aina näkyvillä.

Kaluste pitää sisällään hissimekanismin, jonka avulla kaiutin saadaan napin painalluksella näkyviin tai pois näkyvistä. Kaluste mahdollistaa kaiuttimen asennuksen tiloihin, joissa ei haluta tekniikan olevan esillä koko ajan tai se sijoitettaisiin esim. ikkunan eteen.

Enää ei ole ongelmia kiinteiden asennusten ja telineiden kiinnitysten kanssa, sillä kaluste voidaan asentaa pöydän päätyyn, seinän viereen tai vaikka keskelle huonetta. Kaluste voidaan toimittaa vanhoihin tai uusiin neuvottelutiloihin, eikä se ole myöskään tekniikkariippuvainen toimiakseen. Lisävarusteena voidaanasentaa kätevät pyörät, jolloin kaluste on helppo siirtää tilasta toiseen.

Audio-kaluste sopii tiloihin, joissa ei haluta tekniikan olevan esillä koko ajan tai se sijoitetaan esim. ikkunan eteen.
 

» Lataa koko kaluste-esite

 

Presson AudioCabin

Audio-Kaluste, alk. 1 350 €
Kaiutinkaluste. Sopii tiloihin, joissa ei haluta tekniikan olevan esillä koko ajan tai se sijoitetaan esim. ikkunan eteen.
   

AudioCabin

 

 

  • L300 x K840 x S400 mm
   

     

Presson Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta.
Kaikki oikeudet pidätetään.
Kaikki hinnat ALV 0%