eng lippu fi

Menu

Juhlavuosi 2018, osa3

Paulig vuosaariVuonna 2008 Presson sai ensimmäisen ison projektinsa.

Oy Gustav Paulig AB - Uuden paahtimon projekti

Oy Gustav Paulig Ab:n Vuosaaressa toimiva Paahtimo eli tuttavallisemmin Paulig projekti oli ensimmäinen suuri toimitilahanke, jossa Presson sai olla mukana. Hankkeeseen etsittiin toimijaa joka suunnittelee AV-ratkaisut, antaa kokonaisuudelle kiinteän hinnan, on yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa ja toteuttaa sen mitä on suunniteltu.

Asiakkaan vanhan toimipaikan neuvottelutiloissa “ei toiminut juuri mikään” ja sekin mikä toimi, toimi kaikissa tiloissa eri tavalla. Tähän haluttiin muutosta. Uusien tilojen tuli olla yhtenäiset ja jokaisen pitäisi pystyä helposti käyttämään jokaista neuvottelutilaa.

"Tämä oli meille huippu tilaisuus. Presson pääsi mukaan projektiin ikään kuin suoraan loppusuoralle ja nimenomaan meidän vahvuudella, viimeistelyllä. Vanhan toimipaikan kokemusten perusteella asiakas tiesi mitä he eivät halua. Tämän pohjalta teimme suunnitelman jossa neuvottelutilojen käytettävyyys pohjautui Pressonin pöytäkaivoon",  muistelee Rami Ruotsala.

 

Alusta saakka ytimessä oli tekniikan viimeistely, helppokäyttöisyys ja käytettävyys kokouspöydässä. Kokoustilojen AV-tekniikan vakioimisen keskiössä oli Pressonin ensimmäisenä vuonna suunnittelemat Presson Interface - ja Pressonin Mini -pöytäkaivot.

Projektin valmistuminen läheni, mutta eteen tuli monta haastavaa tilannetta ja viivästystä mm. kalustetoimitusten ja kaapelointien suhteen. Viivästyksistä huolimatta Presson halusi pysyä aikataulussa. "Viivästysten takia viimeiset viikot töitä tehtiin yötä myöten. Ponnisteluiden ansiosta valmista tuli ja aikataulussa pysyttiin. Se oli meille kunnia asia", tokaisee Rami.

Prointerior kansi Prointerior, arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut ammattilehti teki jutun Pauligin uudesta paahtimosta ja samalla Pressonin uusista kalusteista. 
Juttu on edelleen luettavissa täältä.
Sivulta 34 löytyy Toimitusjohtaja Hannun ja Projektipäällikkö Ramin kommenteja kuvien kera.

 

Paulig projekti oli alkusysäys hyvälle asiakassuhteen syntymiselle. Presson Oy on toiminut Oy Gustav Pauligin Ab:n AV-toimittajana useissa projekteissa vuodesta 2008 lähtien.

 

Pauligin uusi paahtimo sai Teräsrakenne palkinnon vuonna 2009. Jutun voit lukea täältä.

 

 

Juttusarja jatkuu seuraavassa uutiskirjeessämme.

 

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item