eng lippu fi

Menu

Juhlavuosi 2018, osa2

Presson kalusteet ovat alusta lähtien olleet osa tarinaamme.
crapTeknologian kehityksen myötä neuvottelutiloja päivitetään nykyaikaisemmiksi ja samalla kaapeleiden määrä tiloissa lisääntyy räjähdysmäisesti.

Ruutupaperin ääreltä

Vuonna 2008, osana Pressonin tulevaisuudenkuvan uudelleen rakentamista, mietittiin myös kokoustilojen todellisia ongelmakohtia. Tuolloin kokoustiloissa oli useimmiten projektorit tai joskus näytöt ja digitaalinen kuvansiirto oli alkutekijöissään.

Kokoustilan ongelma löytyi pöydistä. Toisin sanoen niiden päältä ja alta. “Käyttäjän näkökulmasta johtoviidakko oli tilanne jonka kanssa oltiin tekemisissä jokaisessa palaverissa" , summaa Rami Ruotsala.

Sotkuinen kokoustila piti saada siistiksi ja helppokäyttöiseksi. Ratkaisua kokouspöydän johotoviidakkoon hahmoteltiin aluksi tavalliselle ruutupaperille. Tämä ruutupaperihahmotelma esiteltiin yhdelle Pressonin ensimmäisistä asiakkaista ja asiakas halusi hahmotelmalle hinnan. Tarjouksesta tuli tilaus ja näin syntyi Presson Interface, kaluste joka selvitti monta ongelmaa.

Presson Interface ja muut Presson kalusteet

Presson Interface -pöytäkaivo oli alkusysäys Pressonin omalle kalustevalmistukselle. Etusijalla on aina ollut kokoustilojen vakiointi eli kalusteiden viimeistely sekä niiden helppokäyttöisyys tilasta ja ympäristöstä riippumatta. Vaikka Interface pöytäkaivo on kehittynyt vuosien varrella, sen helppokäyttöisyys on säilynyt. Tämä on edelleen yksi tärkeimmistä asioista Pressonin sydämessä.

Presson Interfacen pohjalta on lähtökohtaisesti tehty kaikki muut Presson kalusteet.

 

Juttusarja jatkuu seuraavassa uutiskirjeessämme.

 

All
Portfolio Item
Portfolio Item
Ensimmäinen toimipaikka sijaitsi xx
Portfolio Item
Hannu asennuskeikalla vuonna 2008
Portfolio Item
Rami asennustöissä 2008
Portfolio Item
Pressonin ensimmäiset nettisivut
Portfolio Item