eng lippu fi

Menu

Sennheiser

TeamConnect Wireless

 Sennheiser kajarit

Sennheiserin TeamConnect Wireless -järjestelmä on ensimmäinen joka paikan langaton audioneuvotteluratkaisu, jonka avulla pystyt järjestämään kokouksia lähes missä tahansa tilassa sekä hyötymään tällöin äänenlaadusta, joka täyttää ammattikäytön vaatimukset.

Sennheiserin kehittämä TeamConnect Wireless -järjestelmä on enimmillään 24 osanottajalle soveltuva audioneuvotteluratkaisu, jonka voi asentaa lähes mihin tahansa tilaan ja lähes silmänräpäyksessä. Helppokäyttöisyyden, Sennheiserin tunnusomaisen huippuluokan äänenlaadun ja tyylikkään ulkonäön ohella järjestelmän etuina ovat myös vertaansa vailla olevat liitäntämahdollisuudet. Näin voit toteuttaa verkkoneuvottelun niin pöytäpuhelimen, matkapuhelimen kuin tietokoneenkin välityksellä.
 
Valitessasi TeamConnect Wireless -järjestelmän käytettävissäsi on hetkessä pystytettävä, siirrettävä kokoustila. Järjestelmän voi säilyttää järjestyksessä huippuluokan kuljetuslaukussa, joka toimii samalla myös latausasemana. Neuvottelua varten sinun tarvitsee vain poistaa laukusta neljä kätevää yksikköä ja sijoittaa nämä parhaaksi katsomaasi paikkaan niin lähelle osanottajia kuin on tarpeen. Sinun ei tarvitse enää kurkottautua pöydän yli tullaksesi kuulluksi.

TeamConnect Wireless tekee mistä tahansa tilasta kokoushuoneen pelkällä napin painalluksella. Järjestelmä asentaa itsensä käytännössä automaattisesti muutaman sekunnin kuluessa ja muodostaa tällöin korkealaatuisen DECT-yhteyden. Järjestelmän neljä yksikköä – yksi isäntälaite ja kolme satelliittia – pystyvät poimimaan ja välittämään enimmillään 24 osanottajan puheäänet siten, että äänenlaatu on erinomainen.

 OTA JOKAINEN TILA HALTUUSI HYÖDYNTÄMÄLLÄ VERTAANSA VAILLA OLEVIA LIITÄNTÄMAHDOLLISUUKSIA
Sennheiser Case
TeamConnect Wireless -järjestelmään voit yhdistää mitä erilaisimpia laitteita niin Bluetooth-tekniikan, kaapeleiden, jakkiliitinten kuin USB-liitäntöjenkin välityksellä. Näin järjestelmä sopii ihanteellisesti maailmaan, jossa jokainen käyttäjä tuo viestintätilanteeseen oman laitteensa. Lankapuhelimen käsiosan, älylaitteen tai tietokoneen yhdistäminen onnistuu nopeasti. NFC-tekniikan ansiosta parin muodostaminen yhteensopivien laitteiden kesken on vaivatonta. Kaikkien yhteyksien muodostaminen on nopeaa isäntälaitteen helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta. TeamConnect Wireless mahdollistaa ainoana järjestelmänä useiden audiokanavien käytön samanaikaisesti. Siten uudet soittajat pystyvät liittymään milloin tahansa jo meneillään olevaan neuvotteluun yhdistämällä vain järjestelmään uuden laitteen. Erityisesti kokouskäyttöön tarkoitettuja tiloja ei voi varustaa tätä paremmin.

 

 

 

TeamConnect Ceiling

 

TeamConnect Ceiling -kokousjärjestelmä nostaa yrityksen kommunikaation uudelle ulottuvuudelle yhdistäen langallisten ja langattomien ratkaisujen edut.
Kokoustilan katon alapuolelle asennettava järjestelmä hyödyntää keilanmuodostustekniikkaa. Näin järjestelmä vaatii vain hyvin vähän huoltoa, samalla kun se on toisaalta integroitavissa täydellisesti Unified Communications -ympäristöön - jokaisessa kokoustilassa.

TeamConnect Ceiling tarjoaa huomaamattomasti muotoillun ja täydellisen ratkaisun kokoustiloihin, mukautuen jokaisen kokoustilan rakenteisiin. Monimuotoisuudensa ansiosta mikrofonin voi kiinnittää erityypisiin kattorakenteisiin. Olipa mikrofoni asennettuna kattoon ripustussarjan, pintakiinnityken tai kattolaattoihin tehtävän asennuksen avulla sopii hillitty muotoilu jokaiseen tyyliin, vapauttaen neuvottelupöydät kaapeleista. Keskusyksikköä voi puolestaan säilyttää laitetelineessä ja kaiuttimet on mahdollista asentaa eri puolille huonetta. Kerran asennettu järjestelmä tarvitsee myöhemmin vain hyvin vähän huoltoa.

TeamConnect Ceiling takaa Sennheiserin korkealaatuisen äänenlaadun. K
okousjärjestelmän avulla toteutettavaan kokoukseen voi osallistua 16 henkilöä. Yksi SpeechLine Ceiling mikrofoni voi kattaa jopa 60 neliötä ja järjestelmää on helppo laajentaa kattoon asennettavien lisämikrofonien avulla. Asennus, konfigurointi ja jokapäiväinen käyttö on erittäin vaivatonta ja kaapeli-vapaa, ankkuroitu rakenne varmistaa, että järjestelmä on suojattu kulumiselta.

 

ceiling1 3